Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μαρινάδα για ψητό στα κάρβουνα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 ποτήρια λευκό κρασί
  • 2 πιπεριές πράσινες φλάσκες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 ντομάτες
  • αλάτι - πιπέρι
  • ρίγανη ή θυμάρι
  • Πως το κάνουμε:

    1. Κόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε χοντρά κομμάτια και σε μια λεκάνη. 'Επειτα κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια.
    2. Ρίχνουμε και το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη ή το θυμάρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
    3. 'Επειτα βάζουμε το κρέας και το αφήνουμε μία νύχτα για να μαριναριστεί καλά.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου