Τι χρειαζόμαστε:
- 2 ποτήρια λευκό κρασί
- 2 πιπεριές πράσινες φλάσκες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- αλάτι - πιπέρι
- ρίγανη ή θυμάρι
Πως το κάνουμε:
- Κόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε χοντρά κομμάτια και σε μια λεκάνη. 'Επειτα κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια.
- Ρίχνουμε και το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη ή το θυμάρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- 'Επειτα βάζουμε το κρέας και το αφήνουμε μία νύχτα για να μαριναριστεί καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου